Turgut Özal Anadolu Lisesi

WEB https://toal.meb.k12.tr
Adres : ÇARMUZU MAH. BOYRAZ SK. TURGUT ÖZAL ANADOLU LISESI BLOK NO: 6/1 YEŞİLYURT / MALATYA
VİZYON : Bize gelen her öğrencinin kendisiyle barışık ve mutlu bireyler olarak potansiyelleri ve istekleri doğrultusunda bir yüksek öğretim kurumuna yerleştirmek.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarının rehberliğinde, yasa ve mevzuat sınırları içersinde; bireysel potansiyelleri doğrultusunda öğrencilerimizi her yönden geliştirerek bir üst öğretim kurumlarına hazırlamak.
BAŞARILAR : Sol taraftaki menüden başarılarımıza ulaşabilirsiniz...

Yabancı Dil : Birinci Yabancı Dil: İngilizce İkinci Yabancı Dil: Almanca
Isınma : Doğalgaz Merkezi Isıtma
Servis : Okulumuzun öğrencileri kendi istekleri doğrultusunda servisler ile evlerinden alınıp evlerine bırakılmaktadır.
Ulaşım : Kiltepe-Çarmuzu Minibüs ve Otobüsleri Okulumuza gelmektedir.
Yerleşim Yeri : KİLTEPE MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl Merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 170 Kişi
Okulun Sınav Başarı Durumu : YGS sınavında öğrencilerimizin tamamı baraj sorunu yaşamadan LYS sınavına girmektedirler. LYS Sınavında öğrencilerimizin yine büyük çoğunluğu bir bölümü yazabilecek puana sahip oluyorlar. İlk sene mezun öğrencilerimizin yerleşme oranı: %47
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Okulumuzun 2014*2015 Eğitim Öğretim Yılı İlk sene mezun öğrenci kazanma yüzdesi: %47
Sportif Etkinlikler : Okulumuz voleybol, basketbol, futsal, masa tenisi, oryantiring ve satranç müsabakalarına katılım göstermektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz ortaöğretim proje yarışmalarına ve bilim olimpiyatlarına katılım göstermektedir.
Proje Çalışmaları :